Yes! Weer Naar ‘Nieuw Normaal’. Yes! We zijn weer open!

All4Life Tattoo shop regio Rotterdam

We zijn weer open! Weer terug naar het ‘Nieuwe Normaal’. 

Afgelopen woensdag hield premier Rutte voor het laatst een geplande persconferentie. Hij gaf aan dat we terug naar het ‘nieuwe normaal’ kunnen gaan. De buurt BQQ, samenscholing en kleine evenementen mogen weer, zolang de 1,5 meter in acht genomen word. Hier zijn we enorm blij mee, eindelijk weer wat vrijheid. 

In de afgelopen maanden zijn er veel veranderingen geweest in de samenleving, waarin wij allen onze verantwoordelijkheden hebben moeten nemen om voor elkaar te zorgen. En extra op hygiëne te letten, iets wat voor ons als tattoo shop standaard is. 

We zijn al weer een tijdje open, wel alleen op afspraak. Natuurlijk mag binnen lopen voor het maken van een afspraak/prijs indicatie altijd, op zaterdag. (Check hier op welke dagen we open zijn) 

In de afgelopen weken zijn we langzaam weer open aan het gaan. Wil je weten wat voor gave artwork we hebben gezet bij de klanten die je voorgingen? Check dan onze Instagram

Heb je vragen over een nieuwe tattoo die je wilt laten zetten of heb je vragen over de waardebonnen die sinds kort vernieuwd zijn, nemen dan contact met ons op. 

Wil je ons laten weten dat je het tof vind dat we weer open zijn laat dan uw mening horen door hieronder dit bericht te beoordelen en een leuke reactie te plaatsen. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *