Lockdown-blues

Nadat we op maandag 14 december nog op de valreep van de lockdown een paar klanten hebben kunnen en mogen helpen aan een mooi stuk, zijn we nu alweer beland in februari. Een nieuw jaar, net na de feestdagen brengt het nieuwe jaar ons normaal gesproken een vollere agenda….

ja, Normaal gesproken… maar heel veel is veranderd en helaas steeds meer worden nu het “nieuwe” Normaal. Wij hebben uiteraard ook een paar weken rust gehad, maar het betekent voor ons helaas geen vakantie en uitrusten maar een enorme terugval in inkomsten voor de studio DUS ook in ons persoonlijke portemonnee.

Na zo’n ruim 7 weken, zijn we inmiddels wel weer toe aan wat inkomen….! Dit x ontvingen wij geen van allen hulp en ook de shop laten ze in de kou staan…..ronduit K.U.T., van Koronarealiteit Uitermate Teleurstellend!! Wij vragen ons serieus af of men in Den Haag zich goed beseft wat dat voor de kleine ondernemers betekent.

Wij klagen niet snel, (en t liefst helemaal niet) maar op deze manier, wordt het ons wel heel erg lastig om boven water te blijven. in het voorjaar al ACHT WEKEN, 0 INKOMEN toen wel een beetje hulp waar vaste lasten mee gedekt konden worden maar DIT KEER????

Overheidssteun?

Weer 8 weken, niets mogen doen maar dit x 0 HULP!! Hoe gaan we deze klap te boven komen?

Dit gaat niet alleen om ons, want om ons heen zien meer gebeuren…. diverse ondernemers die nu voorgoed hun deuren kunnen sluiten, adv deze WAANZIN!!! Wij zeggen niet dat het allemaal onzin is, en conformeren ons aan de voorschriften.

Het is uiteraard erg belangrijk dat we zo gezond mogelijk leven en de risico’s zoveel mogelijk proberen te vermijden….MAAR hoe zit het dan met het preventieve stuk waar wij mensen enorm veel leed kunnen voorkomen?? (LEES; GEZOND LEVEN EN BLIJVEN OM ONZE WEERSTAND TE VERHOGEN)

Wij zien het allemaal gebeuren…. lockdownBlues dit gaat echt de verkeerde kant op, als we niet snel open mogen! we hopen er nog wel te zijn over een paar weken. Duimen jullie met ons mee?

One thought on “Lockdown-blues

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *