1ste tattoo van de week: Gewonnen door Kyra

Tattoo promotie Tattoo shop regio Rotterdam

De eerste winner van de tattoo van de week.

Met trots presenteren wij de allereerste winner van de tattoo van de week. Kyra is de eerste winner van deze titel. Zij kwam voor een kleine tattoo van haar sterrenbeeld (Ram) op haar wijsvinger en is naar huis gegaan met een tweede op haar onderarm

Hier Kyra kort over haar tattoos:
“Pfoe, jaa specifiek deze tattoo..die op mijn vinger omdat het mijn sterrenbeeld is. Ik wilde hem al heeeel lang! Sterrenbeelden zeggen veel behoorlijk veel over een persoon en ben hier best wel geïnteresseerd in…. Bij mezelf maar ook die van andere mensen. 

De takjes en blaadjes vond ik super tof. Ik heb al meerdere taats in zo’n stijl en wil graag door. Het is sierlijk, vrouwelijk en vond het goed passen bij de tattoo’s die ik al heb.” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *