Voor een perfecte tattoo ben jij samen met de tattookunstenaar verantwoordelijk.

Hallo potentiële (nieuwe) Tattooklant!!

Als GGD erkende tattoostudio word van ons (terecht) verwacht, en terecht, dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiene en de verbeterde werkwijzen om ons vak het best te kunnen uitoefenen. Behalve die technieken moeten wij jou als klant ook over de nazorg kunnen adviseren en uit kunnen leggen waarom dat zo is. Al met al best veel informatie, wat wij vertalen naar zo simpel en duidelijk mogelijke taal wat voor jou als klant prima en logisch klinkt.

Wij nemen die taak heel serieus en doen wat je van ons mag verwachten èn zelfs meer!

Behalve dat we jou vertellen hoe jij jezelf en je huid t beste kunt voorbereiden op de nieuwe tattoo, leggen we uit wat wij doen en waarom we dat doen. Onze werkwijze is door ons ontwikkeld en uitgebalanceerd op wat wij kunnen en mogen doen.

Hoe gaan wij te werk? Hier de stappen voor we je tattoo zetten.

 • Als je bij ons binnenstapt of ons benaderd voor het zetten van een nieuwe tattoo, zullen we eerst samen met jouw kijken of jouw tattoo-wensen voor ons haalbaar zijn en zoniet op welke manier dan wel. Mocht het toch niet lukken op de manier hoe jij t wilt , zullen we de opdracht weigeren of adviseren het niet (bij ons) te doen. Als het wel mogelijk is, maar kan het beter anders. zullen we daar eerlijk over zijn en adviseren het anders of ergens anders te doen.
 • Als het wel mogelijk is, maken we op basis van jouw wensen een zet afspraak in overleg met de de tatoeëerder die het bij je kan zetten (we houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen, budget en de reeële opties die we hebben om de nieuwe tattoo te realiseren)
 • Op verzoek kunnen we vooraf een Prijs Indicatie afgeven op basis van verwachting (hoeveelheid arbeid, voorbereidingstijd, ontwerp, benodigd materiaal & last but not least, het tarief van de tattoo artiest in kwestie) Als we dus een prijs opgeven Kan het iets afwijken als we klaar zijn met jouw tattoo. Dat kan dus betekenen dat het iets meer, maar ook zeker wat minder kan uitvallen dan vooraf verwacht. Wij kunnen ook niet alles weten. het is een  richtprijs op basis van wat we weten. Houdt daar dus ajb rekening mee! Spaar liever iets langer door, om gênante momenten te voorkomen of bespaar jezelf en ons de tijd.
 • Bij het maken van de zetafspraak vragen we jou om direct een bedrag te betalen, zodat wij weten dat je echt serieus bent omdat je die tattoo echt wilt, erover hebt nagedacht, oud genoeg bent en wij onze tijd met een gerust hart kunnen steken in het ontwerpen van jouw tattoo obv jouw wensen, en alvast betaald worden voor de tijd die de Artiest voor de zetafspraak alvast voor jou vrijmaakt. Wij vragen jouw begrip daarvoor.
 • De aanbetaling verzekerd jou van een afspraak bij ons, en ons dat je serieus bent. (helaas door ervaringen wijzer geworden) en dat de artiest van jouw keuze ook beschikbaar is (bijzondere omstandigheden zijn uiteraard altijd mogelijk) Uiteraard word het aanbetaalde bedrag word verrekend op het totaalbedrag van je tattoo.
 • Een mens is een mens en soms gebeuren er onverwachtse dingen, een afspraak wijzigen of verplaatsen kan altijd, maar de afspraak cancelen betekent dat je je aanbetaling kwijt bent! Alleen als de afspraak niet door kan gaan door overmacht of word verplaatst blijft de aanbetaling staan. In alle andere gevallen/situaties, ben je de aanbetaling kwijt. Bij het maken van een nieuwe afspraak zullen we ALTIJD een nieuwe aanbetaling vragen.

 

Wat doen we Na het zetten van je tattoo?

Na het zetten van jouw tattoo vertellen we wat wij het nazorg advies en sturen we jou de via whatsapp het advies. Wij hebben dan in principe onze taak volbracht, en we vragen jou dan om zelf goed in de gaten te houden wat je huid verder doet en goed te smeren TW: lang genoeg uit de zon te blijven, niet zwemmen enz.

Kortom, Als jij je optimaal hebt voorbereid, wij ons werk optimaal hebben kunnen doen, en jij daarna goed voor je tattoo zorgt, beperken we samen de kans op risico’s.

Zijn die dan uitgesloten? Nee, helaas nooit!

Aan het laten zetten van een tattoo kleven nou eenmaal risico’s. Uitsluiten kunnen we de risico’s zeker niet, wij maken onszelf en jou die illusie nooit, MAAR als we alles doen om tot een resultaat te komen, is die kans zeer klein!

Kortom jij hebt na het zetten van de tattoo door ons, zelf nog de taak om goed voor je tattoo te zorgen. Samen zijn we verantwoordelijk voor het eind resultaat! Als je ondanks duidelijke instructies van ons, ook al weet je die zelf al, door ervaring bij een andere tattooshops, kunnen wij niet in staan voor de (negatieve) gevolgen. Zie hieronder wat wij van jou verwachten VOORDAT we de tattoo gaan zetten:

 1. zorg dat je lichamelijk je optimaal voorbereid (kom drank en drugs vrij naar de shop toe) dat betekent dat je goed geslapen hebt, geen alcohol of drugs hebt gebruikt en goed hebt gegeten. Als je een van die voorwaarden niet hebt gedaan, kunnen we je adviseren om t niet dan te zetten, maar kunnen we jou niet weigeren. Het is en blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om optimaal op onze afspraak te verschijnen. Let op als de afspraak niet doorgaat, hebben wij nog steeds die tijd voor je vrij gehouden en ben je dus de aanbetaling kwijt!
 2. Als je je na het maken van de afspraak, en het overmaken van je aanbetaling, twijfelt, jezelf bedenkt kun je uiteraard de afspraak cancelen, maar als je dat doet binnen 7 dagen voor de afspraak, hebben wij niet meer voldoende gelegenheid om die gereserveerde tijd nog goed op te vullen hebben wij vaak al tijd in jouw afspraak gestoken en ben ook in dat geval de aanbetaling kwijt!
 3. Mocht je ziek zijn, bel ons dan zsm, maar uiterlijk 1 werkdag voor jouw afspraak, we kunnen dan in overleg een nieuwe afspraak  voor jouw inplannen, maar ook dan zullen we een EXTRA aanbetaling van jouw vragen.
 4. Niet komen opdagen, zgn. NoShows, zijn zonder enige discussie sowieso hun volledige aanbetaling kwijt.
 5. Na het zetten van de tattoo, of na de (zet)afspraak zullen we de aanbetaling verrekenen.
 6. In Alle andere niet genoemde situaties, zullen we beslissen wat we met jouw gedane aanbetaling doen. Een retourbetaling is NOOIT mogelijk tenzij er sprake is van overmacht, in die situatie zullen we in de vorm van een tegoedbon de aanbetaling doen (eventueel kunnen we gemaakte kosten in rekening brengen)
 7. na het zetten van de tattoo zullen we jou zo goed en volledig mogelijk mondeling het nazorg advies van All4U Tattoo geven en het zonodig schriftelijk (via Whatsapp) aan jou meegeven. Dat kun je dan thuis op je gemak nog eens rustig nalezen. LUISTER GOED NAAR DE PROFESSIONELE ADVIEZEN VAN  JE EIGEN TATTOEERDER, hij of zij weet wat er is gebruikt, waarom en waarom niet! Wij leggen voor onszelf vast wat we precies voor jouw nieuwe tattoo hebben gebruikt. zodat we het eventueel achteraf nog kunnen nakijken mocht dat nodig zijn.
 8. Bij alle vragen of onduidelijkheden vragen we jou met klem om ons te raadplegen, bij voorkeur via Whatsapp op ons algemene nummer 06-51779107 Eventuele goed bedoelde adviezen van derden buiten All4u Tattoo om) kunnen en willen wij geen verantwoordelijkheid voor dragen. Bij twijfel over eventuele reacties van je huid, verwittig ons en raadpleeg bij twijfel je (huis)arts! ga zelf niet dokteren of Googlen. Door ons jarenlange ervaring herkennen we inmiddels best veel en kunnen wel obv onze ervaring al zien wat er eventueel aan de hand kan zijn.

Mocht er toch nog iets te wensen over blijven nadat de huid is hersteld, (meestal kunnen we na een paar weken al zien hoe je tattoo is geworden, kunnen we kijken naar wat er nog mogelijk is. Daarvoor vragen we jou om persoonlijk fysiek terug te komen naar onze studio. Alleen dan kunnen we er samen iets mee. Dat is onze garantie en service. Op afstand kunnen we niets.

Kies je er zelf voor om als er iets is, toch ergens anders heen te gaan, voor een advies en evt aanpassing, kunnen en gaan wij geen aansprakelijkheid accepteren.

Wij kunnen alleen verantwoordelijkheid dragen voor wat wij weten en wat wij hebben gedaan, met in Nederland goedgekeurde en gecertificeerde materialen die wij zorgvuldig hebben gekozen en aangeschaft via de gecertificeerde leveranciers in Nederland (en de EU). Wij werken alleen met in Nederland goedgekeurde materialen die ook als Tattoomateriaal gebruikt mogen worden.

Mocht je na deze uitgebreide uiteenzetting werkwijze als potentiele klant toch nog vragen hebben, hoe wij iets aanpakken of doen, neem dan vooral contact met ons op. De domste vraag is die je niet stelt, wij nemen ons vak serieus, als jij jouw tattoo ook serieus neemt, kunnen we samen iets moois bereiken. Anders niet en anders kun je jezelf het beste de eerlijke vraag stellen of het überhaupt wel moet doen.

Goedkoop is duurkoop, wij weigeren om met minder kwaliteit te werken, dan wij jou kunnen aanbieden. Be serious, tattoos are for life and not a joke!

Hopelijk tot ziens in onze Tattoostudio!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *