Voor een perfect helende tattoo zijn wij samen verantwoordelijk.

Hallo potentiële (nieuwe) Tattooklant!!

Als GGD erkende tattoostudio word van ons (terecht) verwacht, dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiene en de verbeterde werkwijzen om ons vak het best te kunnen uitoefenen. De laatste jaren zijn we in de tattooscene enorm gegroeid en verder ontwikkeld op het gebied van hygiene, ons gereedschap techieken en uiteraard nieuwe stijlen van tatoeëren.

Behalve die technieken moeten wij jou als klant ook over de nazorg kunnen adviseren en uit kunnen leggen waarom dat zo is. Al met al best veel informatie, wat wij vertalen naar zo simpel en duidelijk mogelijke taal wat voor jou als klant prima en logisch klinkt.

Wij nemen die taak heel serieus en doen wat je van ons mag verwachten èn zelfs meer!

Behalve dat we jou vertellen hoe jij jezelf en je huid t beste kunt voorbereiden op de nieuwe tattoo, leggen we uit wat wij doen en waarom we dat doen.

Onze werkwijze is door ons ontwikkeld en uitgebalanceerd op wat wij kunnen en mogen doen.

Hoe gaan wij te werk?

Hier de stappen voordat we een tattoo zetten.

 • Als je bij ons binnenstapt of ons online benaderd voor het zetten van een nieuwe tattoo, zullen we eerst samen met jou kijken of jouw tattoo-wensen voor ons haalbaar zijn en zoniet op welke manier dan wel.
 • Mocht het toch niet lukken op de manier hoe jij dat wilt, zullen we jouw adviseren hoe of waar dat wel het beste mogelijk is. In een uiterst geval zullen we de opdracht weigeren of adviseren het niet (bij ons) te doen.
 • Als het wel mogelijk is, maken we op basis van jouw wensen een zet-afspraak in overleg met de de tatoeëerder die het bij jou kan zetten (we houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke wensen, budget en de reeële opties die we hebben om de nieuwe tattoo te realiseren)
 • Op verzoek kunnen we vooraf een Prijs Indicatie afgeven op basis van verwachting (hoeveelheid arbeid, voorbereidingstijd, ontwerp, benodigd materiaal & last but not least, het tarief van de tattoo artiest in kwestie) Als we dus een prijs opgeven is dat een richtprijs, en kan de uiteindelijke prijs iets afwijken als we klaar zijn met jouw tattoo. Dat kan dus betekenen dat het iets meer, maar ook zeker wat minder kan uitvallen dan vooraf verwacht. Simpelweg om wij veel kunnen voorspellen op basis van onze ervaring, maar niet niet alles weten. het is een  richtprijs op basis van wat we weten. Houdt daar dus ajb rekening mee! Spaar liever iets langer door, om gênante momenten te voorkomen of bespaar jezelf en ons de tijd. Een goede tattoeage vraag nl om een goede voorbereiding, tijd om m goed te zetten en geduld om je huid goed te laten herstellen.
 • Bij het maken van de zetafspraak vragen we jou om direct een bedrag te betalen, omdat wij tijd voor jouw afspraak reserveren en wij onze tijd met een gerust hart kunnen steken in het ontwerpen van jouw tattoo obv jouw wensen. De artiest kan dan alvast alvast betaald worden voor de tijd die hij of zij voor de zetafspraak alvast voor jou vrijmaakt. Wij vragen jouw begrip daarvoor.
 • De vooruitbetaling verzekerd jou van een afspraak bij ons, en voor ons de garantie dat we betaald worden voor wat we doen. (helaas door ervaringen wijzer geworden) en dat de artiest van jouw keuze ook beschikbaar is (bijzondere omstandigheden zijn uiteraard altijd mogelijk). Na het zetten wordt het vooruitbetaalde bedrag verrekend op het totaalbedrag van je tattoo.
 • Een mens is een mens en soms gebeuren er onverwachtse dingen, dus een afspraak wijzigen of verplaatsen kan altijd, MAAR let op; de afspraak cancelen betekent dat je je vooruitbetaling kwijt bent! Alleen als de afspraak niet door kan gaan door overmacht of in overleg word verplaatst naar een nieuwe datum,  blijft de vooruitbetaling staan. In alle andere gevallen/situaties, ben je de vooruitbetaling kwijt. Bij het maken van een nieuwe afspraak zullen we dus ALTIJD om een nieuwe vooruitbetaling vragen.

 

Wat doen we ná het zetten van je tattoo?

Na het zetten van jouw tattoo geven wij jouw onze nazorg tips, welke materialen we exact hebben gebruikt en sturen we jou de via whatsapp het advies en de gebruikte materialen. Wij hebben dan in principe onze taak volbracht, en we vragen jou om goed in de gaten te houden wat je huid verder doet en goed  in te smeren met goedgekeurde Tattoonazorg crème.

Kortom, Als jij je optimaal hebt voorbereid, wij ons werk optimaal hebben kunnen doen, en jij daarna goed voor je tattoo zorgt, beperken we samen de kans op risico’s.

Zijn al de risico’s daarmee uitgesloten? Nee, helaas kunnen we dat niet garanderen!

Aan het laten zetten van een tattoo kleven nou eenmaal risico’s. Uitsluiten kunnen we de risico’s dus zeker niet, wij maken onszelf en jouw die illusie nooit, MAAR als we alles doen om tot een optimaal resultaat te komen, is de kans zeer klein!

Kortom jij hebt na het zetten van de tattoo door ons, zelf nog de taak om goed voor je tattoo te zorgen. Samen zijn we verantwoordelijk voor het eind resultaat. Als je ondanks duidelijke instructies van ons, ook al weet je die zelf al, door ervaring bij een andere tattooshops, kunnen wij niet in staan voor de (negatieve) gevolgen. Zie hieronder wat wij van jou verwachten VOORDAT we de tattoo gaan zetten:

 1. zorg dat je je lichamelijk optimaal voorbereid (kom drank en drugs vrij naar de shop toe) dat betekent dat je goed uitgerust bent, geen alcohol of drugs hebt gebruikt èn goed hebt gegeten. Als je aan een van die voorwaarden niet voldoet, adviseren we jou om het niet te doen,  maar kunnen we jou niet weigeren. Het is en blijft jouw eigen verantwoordelijkheid om optimaal op onze afspraak te verschijnen. Let op mocht de afspraak niet doorgaan door het bovenstaande, hebben wij nog steeds die tijd voor je vrij gehouden en ben je in principe dus de vooruitbetaling kwijt!
 2. Als je je na het maken van de afspraak, en het overmaken van je aanbetaling, twijfelt, jezelf bedenkt kun je uiteraard de afspraak cancelen, maar als je dat doet binnen 7 dagen voor de afspraak, hebben wij niet meer voldoende gelegenheid om die gereserveerde tijd nog goed op te vangen, hebben wij vaak al tijd in jouw afspraak gestoken en ben je ook in dat geval de vooruitbetaling kwijt!
 3. Mocht je ziek zijn, bel ons dan zsm, maar uiterlijk 1 werkdag voor jouw afspraak, we kunnen dan in overleg een nieuwe zetafspraak inplannen, maar ook dan zullen we een EXTRA aanbetaling van jouw vragen.
 4. Mensen die zonder belletje niet komen opdagen, zgn. NoShows, zijn zonder enige discussie hun volledige aanbetaling kwijt.
 5. Na het zetten van de tattoo, of na de (zet)afspraak zullen we het door jou vooruitbetaalde bedrag verrekenen.
 6. In Alle andere niet genoemde situaties, zullen we beslissen wat we met jouw gedane aanbetaling doen. Een retourbetaling is NOOIT mogelijk tenzij er sprake is van overmacht, in die situatie zullen we in de vorm van een tegoedbon de aanbetaling doen (eventueel kunnen we gemaakte kosten in rekening brengen)
 7. na het zetten van de tattoo zullen we jou zo goed en volledig mogelijk mondeling het nazorg advies van All4U Tattoo geven en het zonodig schriftelijk (via Whatsapp) aan jou meegeven. Dat kun je dan thuis op je gemak nog eens rustig nalezen. LUISTER GOED NAAR DE PROFESSIONELE ADVIEZEN VAN  JE EIGEN TATTOEERDER, hij of zij weet wat er is gebruikt, waarom en waarom niet! Wij leggen voor onszelf vast wat we precies voor jouw nieuwe tattoo hebben gebruikt. zodat we het eventueel achteraf nog kunnen nakijken mocht dat nodig zijn.
 8. Bij alle vragen of onduidelijkheden vragen we jou met klem om ons te raadplegen, bij voorkeur via Whatsapp op ons algemene nummer 06-51779107
 9. Let op: Eventuele goed bedoelde adviezen (van derden buiten All4u lifestyle om) kunnen en willen wij geen verantwoordelijkheid voor dragen. Bij twijfel over eventuele reacties van je huid, verwittig ons dan zsm en raadpleeg bij twijfel je (huis)arts! ga zelf niet dokteren of Googlen. Door onze jarenlange ervaring herkennen we inmiddels best veel reacties en kunnen wel obv onze ervaring al zien wat er eventueel aan de hand kan zijn.

Mocht er toch nog iets te wensen over blijven nadat de huid is hersteld, (meestal kunnen we na een paar weken al zien hoe je tattoo is geworden), kunnen we samen kijken naar wat er nog mogelijk is. Daarvoor vragen we jou om het liefst persoonlijk fysiek terug te komen naar onze studio. Alleen dan kunnen we er samen iets mee. Dat is onze garantie en in principe gratis service. Op afstand kunnen we jou niet optimaal helpen.

Kies je er zelf voor om als er iets is, toch ergens anders heen te gaan, voor een advies en /of evt aanpassing van jouw tattoo, kunnen wij geen aansprakelijkheid accepteren.

Wij kunnen alleen verantwoordelijkheid dragen voor wat wij zelf weten en wat wij hebben gedaan. Wij werken alleen met in Nederland goedgekeurde en gecertificeerde materialen, die wij zorgvuldig hebben gekozen en aangeschaft via de gecertificeerde leveranciers in Nederland en de EU.

Mocht je na deze uitgebreide uiteenzetting als potentiele klant nog vragen hebben, hoe wij iets aanpakken of doen, neem dan vooral contact met ons op. De domste vraag is die vraag die je niet stelt, wij nemen ons vak heel serieus, dus als jij jouw tattoo ook serieus neemt, kunnen we samen iets moois bereiken. Anders niet en anders kun je jezelf het beste de eerlijke vraag stellen of je het überhaupt wel moet doen.

Helaas hebben wij ook te maken met steeds duurder wordende inkoop kosten en energie, dus hebben wij als gevolg daarvan onze prijzen moeten aanpassen, het is helaas niet anders. Maar ”goedkoop” is vaak duurkoop, wij weigeren om met mindere Chinese of via via kwaliteit te werken.

 

Be serious, tattoos are for life and not a joke!

Hopelijk tot ziens in onze Tattoostudio!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *