Onze nazorg

Omdat wij ons vak serieus nemen, letten wij op wat wij doen, leren wij dagelijks bij en houden wij streng onze kwaliteit in de gaten… altijd.

Zo vinden wij een duidelijke communicatie met onze klanten ook erg belangrijk, zodat jij weet wat je te wachten staat, wat je zelf kunt doen om het zetten van jouw tattoo of piercing tot een succes te maken. Ervoor, tijdens maar ook zeker na de sessie. 

In aanloop naar de zetafspraak informeren we jou en na het zetten komen we ook bij je in de lucht. We checken een aantal keren bij je hoe de tattoo of piercing herstelt en zien jou graag een x terug om ons werk even te komen laten zien. We checken dan samen even de tattoo op eventuele oneffenheden die we uiteraard even willen bijwerken als dat mogelijk is. Dat is een deel van onze service!

Na het zetten van de tattoo informeren we jou uiteraard ook over de voor jouw geldende nazorg. Wij hebben namelijk diverse methodes, de beste passen we toe.
Bepalend daarvoor is het seizoen, hoe jouw leven er uitziet, bijvoorbeeld jouw werk of hobby’s kunnen van invloed zijn op de nazorg. Een kantoorbaan is immers anders dan werken in een stoffige omgeving of bijvoorbeeld een horecabaan.

Ben je nieuwsgierig naar onze service, kom dan langs en informeer je vrijblijvend over jouw nieuwe tatoeage of piercing.

We zien je graag in de studio, bel je ons vantevoren even als je langs wilt komen? Dan maken we graag tijd voor je.

Tot ziens!