in 2024 bestaan wij alweer 10 jaar

De tijd is voorbij gevlogen, want volgend jaar bestaan wij al 10 jaar! 

Wat voorzichtig begon op een geheel nieuwe locatie als nieuwe tattoostudio, weliswaar vlakbij Rotterdam, maar nog steeds in een vrij conservatieve gemeente als Krimpen aan den IJssel, was een gedurfde stap. Maar wel een goede!

Met vallen en opstaan, leren van onze ervaringen, klanten en kijkend om ons heen in de tattooscene naar alles wat er gebeurde. We zijn gigantisch gegroeid en van 1 Tattoostoel naar 4 werkplekken gegaan. Ondertussen hebben we een aantal kleinschalige festivals gedaan en zelfs internationaal mee kunnen doen op een paar Tattoo Conventies, uitgebreid met een Pierce afdeling en wordt onze jaarlijkse Limited editions Merchandise door de kenners enorm gewaardeerd, de pandemie overleefd, oh wat was dat een lastige periode en op het nippertje zijn we daar aan het einde van de zaak ontsnapt. Dankzij creativiteit, vindingrijkheid en de steun van onze trouwe klanten!

Wij willen jullie bedanken voor 0 prachtige jaren waar wij op terug mogen kijken en gaan het in 2024 uitbundig vieren. Hopelijk met jullie allemaal.

Ons team is inmiddels uitgegroeid tot 6 tattookunstenaars en 1 piercer. wij zijn klaar voor de volgende 10 jaar!

Vanuit de Kortlandstraat wensen wij jullie allemaal mooie feestdagen en een gezond 2024 toe, we hopen jullie volgend jaar uiteraard weer te mogen verwelkomen!

Groetjes,

de All4u Crew

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *