5e tattoo van de week: Gewonnen door Sangeeta

Tattoo Regio Rotterdam Krimpen

De vijfde tattoo van de week is gewonnen door Sangeeta.

De nominatie heeft even op zich laten wachten omdat we op vakantie waren. Maar met trots presenteren wij alweer de 5e winnaar van de tattoo van de week: Sangeeta zij heeft een hele mooie en realistische handafdruk van haar jongste zoontje laten tatoeëren op haar been

Hieronder verteld Sangeeta over haar tattoo: 

Omdat mijn kinderen mijn kracht zijn wilde ik graag een tattoo van mijn kleinste zoontje. Omdat hij altijd mijn been vastpakt en echt een mama kindje is wilde ik graag een tattoo van zijn handje. Ik heb toen hij 1 jaar was een scan op ware grote van zijn handje laten maken. Ik hoorde van diverse mensen dat een tattoo van een handje moeilijk te zetten is dus was ik op zoek naar een betrouwbare tatoeëerder die zeker is van zijn zaak. Via internet kwam ik bij all4u uit. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk op mijn gemak. De zaak ziet er uitnodigend uit en de tatoeëerder ging professioneel te werk. Hij gaf vol zekerheid aan dat het handje geen probleem zou zijn. Door die zekerheid heb ik voor all4u gekozen. De tattoo ziet er beter uit dan ik had durven dromen. Zo mooi en precies zoals de foto. Mijn zoontje is er ook super blij mee elke dag komt hij even een high five geven met zijn eigen handje op mijn been.?” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *