6e tattoo van de week: Gewonnen door Valérie

De zesde winner van de tattoo van de week is gewonnen door Valérie.

Samen met een vriendin is ze afgelopen donderdag bij ons in de shop geweest voor haar allereerste tattoo. Wij vonden het super gezellig met de dames in de shop en zijn trots op het (tussentijdse) resultaat. 

Hieronder een stukje van Valérie: 

“Hi, ik zou nog een stukje opsturen voor op jullie website. 

Donderdag heb ik mijn allereerste tatoeage laten zetten door Iwan. Na heel veel app contact, foto’s uitwisselen en tekenen wist hij het idee dat ik in mijn hoofd had op papier te zetten. Ik heb deze tatoeage laten zetten voor mijn oma die helaas recent is overleden. Mijn oma was mijn allerbeste vriendin en stuurde mij altijd de juiste richting op. Mijn oma was gek op bloemen en speciaal witte rozen. Iwan heeft de laatste roos die ik haar heb gegeven mee kunnen nemen in deze tatoeage. Ze stond altijd voor mij klaar en ik kon altijd op haar rekenen. Deze tatoeage geeft me het gevoel dat ze altijd bij me is. Ik wil Iwan ontzettend bedanken voor het geduld en de tijd die je voor me hebt genomen. Je hebt me ontzettend op mijn gemak gesteld. Ik ben heel blij met het eindresultaat en de ervaring.” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *