4e tattoo van de week: Gewonnen door Christy

Tattoo gezet in regio Rotterdam

De vierde tattoo van de week is gewonnen door Christy.

Met trots, en diep respect voor Christy’s verhaal achter haar tattoo, presenteren wij de tweede winner van de tattoo van de week. Christy.  In eerste instantie kwam Christy voor een mooie vlinder in nagedachtenis aan haar moeder. Later kwam ze terug voor de bloemen.

Hieronder verteld Christy over haar tattoo: 
“In maart 2018 werd er bij mijn moeder borstkanker geconstateerd….vanaf toen de molen in… veel onderzoeken…. maar helaas was ze er te laat bij…het was al uitgezaaid naar haar botten door haar hele lichaam… toch besloten ervoor te gaan en te vachten en het zo lang mogelijk te rekken…veel ziekenhuisbezoeken…chemo therapie… ups and downs…en veel genieten van de kleine momenten die nog gegeven waren…ze was zelf nooit zo van de tattoos maar zei wel als ik er ooit 2 moet laten zetten dan word het een vlinder,,,dus ik wist al dat ik ter ere van haar een vlinder zou laten zetten…vanaf februari hing het ” ineens” heel slecht… het zat nu ook in haar hoofd…toch weer bestraling gedaan maar ze kon niet meer,,,ze was op…samen hebben we de vlinder tattoo uitgezocht…ik kon hem niet al laten zetten zodat ze hem al kon zien vanwege corona…Op 6 april is ze in bijzijn van ons gezin overleden….een trost is dat we mooi afscheid hebben kunnen nemen en alles nog hebben kunnen vragen en zeggen..” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Tattoo Regio Rotterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *