13e tattoo van de week: Gewonnen door Corina

Tekst tattoo

Eindelijk een nieuwe tattoo van de week na deze (enorm) lange tweede lockdown. De 13e winnaar van de tattoo van de week is Corina. Hij heeft een heel mooi verhaal bij haar tattoo. Die gezet is door Ivion Lees hieronder wat haar de tittel van ” tattoo van de week” heeft gemaakt.

“Hai mijn tattoo heeft als betekenis dat het de naam van mijn vrouw is en dat ze alles voor mij betekent en dat ik altijd mezelf bij haar kan zijn en dat wilde ik laten vereeuwigen door middel van deze tattoo en de kruisjes betekenen dat ze geboren is in Amsterdam en dat vond ik wel een leuke toevoeging.

Mij ervaring met de tattoo shop is dat je als je binnenkomt dat je in soort van een warm bad komt van gezelligheid. en personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Mijn ervaring met de tattoo artiest ivion van rustyneedle tattoo is dat hij de tijd voor je neemt en meedenkt met het ontwerp van de tattoo en dat ik me altijd op mijn gemak voel als hij aan het tatoeëren is. Kortom een super zaak met gezellige en enthousiaste medewerkers. Groetjes Corina” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *