11e tattoo van de week: Gewonnen door Iwan

Gipsy woman tattoo

De 11e winnaar van de tattoo van de week is Iwan. Die hij door Iwan heeft laten zetten

“Was weer een tijdje geleden dat ik een tattoo had genomen. Opeens zag ik een  vrienden— een hele mooie tattoo voorbij komen. Die had mijn naamgenoot Iwan pas gezet bij iemand. Ik was eigenlijk verliefd op dit soort tattoos en belde Iwan met de mededeling dat ik ook zo’n soort tattoo wilde. Dus zie het resultaat, een hele mooie gezette tattoo door tattoo artist Iwan.
Happy with it ????” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *