Gipsy woman tattoo
Deel op Social Media
4.9
(15)

De 11e winnaar van de tattoo van de week is Iwan. Die hij door Iwan heeft laten zetten

“Was weer een tijdje geleden dat ik een tattoo had genomen. Opeens zag ik een  vrienden— een hele mooie tattoo voorbij komen. Die had mijn naamgenoot Iwan pas gezet bij iemand. Ik was eigenlijk verliefd op dit soort tattoos en belde Iwan met de mededeling dat ik ook zo’n soort tattoo wilde. Dus zie het resultaat, een hele mooie gezette tattoo door tattoo artist Iwan.
Happy with it 💪🏽💪🏽” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Beoordeel dit nieuwsbericht

Klik op een ster om het te beoordelen!

Average rating 4.9 / 5. Beoordelingen: 15

Nog geen beoordelingen! Wees de eerste die dit nieuwsbericht beoordeelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *