Tattoo regio rotterdam
Deel op Social Media
4.9
(14)

De 9ste winnaar(s) van de tattoo van de week zijn, broer en zus: Melvin en Kimberley. Gezet op het zelfde moment door twee van onze top tattoo artists: Iwan en Ivion

“Ik roep al jaren tegen mijn broertje dat ik samen met hem een tatoeage zou willen. Aangezien hij grafisch ontwerper is, wilde ik wel een tattoo die speciaal door hem ontworpen zou zijn. We hoefden er dan ook niet lang over na te denken en kwamen op het idee om onze sterrenbeelden samen te voegen. De robuuste lijnen vond ik te grof en ik vroeg mijn broertje wat zijn lievelingsbloem was, een sakura zei hij. Dan wil ik graag de lijnen en wat fijner met een sakura als toevoeging, was mijn suggestie!

We kozen ervoor om ons ontwerp te laten tatoeëren bij All4utattoo vanwege mijn eerdere fijne ervaring bij deze shop. Een shop vol warmte en gezelligheid met enorm goede tattoo artists die hun werk meer dan serieus nemen! Het voelt bijna als familie wanneer je er binnen komt.
Wij zijn heel erg blij met onze tattoos! :)” 

Wil jij ook kans maken op de titel tattoo van de week? En op onze website en social media vermeld worden? Vertel ons jouw verhaal. 

Peace and love, 

ALL4U Team

Beoordeel dit nieuwsbericht

Klik op een ster om het te beoordelen!

Average rating 4.9 / 5. Beoordelingen: 14

Nog geen beoordelingen! Wees de eerste die dit nieuwsbericht beoordeelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *